Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

1 Για τον ''Σφήκα''...???

0 Μπότες, σπιρούνια και… ελληνικό χρέος

Πάνω στη μουσική του “Ποτέ την Κυριακή” του Μάνου Χατζιδάκι, ο Merle Hazard  τραγουδά για το “ελληνικό χρέος”.

Στην ιστοσελίδα του, όπου ανέβασε το video του τραγουδιού υπάρχει ειδικό μήνυμα για τους Έλληνες ακροατές του τραγουδιού:
Special message for Greek listeners, from Merle Hazard:
Στους ακροατές μου στην Ελλάδα: Είμαι πολύ ειλικρινής θαυμαστής του ελληνικού έθνους, και το λαό της και ένδοξη ιστορία. Ζηλεύω τον πλούτο της πολιτιστικής παράδοσης σας, και είμαι θαυμαστής του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, Ευκλείδης, ο Πυθαγόρας και ο Αριστοφάνης. το τραγούδι μου για την ελληνική έκδοση του χρέους αφορά μόνον τα οικονομικά θέματα. Δεν στρέφεται κατά του λαού ή η καλλιέργεια Ελλάδα. Να θυμάστε ότι πριν εγώ τραγούδησα για την ελληνική οικονομικά προβλήματα, τραγούδησα πολλά τραγούδια σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα στη χώρα μου, τις Ηνωμένες Πολιτείες.0 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ 'ΛΕΓΕ...

0 Ο… αναρχικός τραπεζίτης!

Μια εβδομάδα πέρασε αφότου η τράπεζα Πειραιως έκανε πρόταση εξαγοράς του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής τράπεζας με τίμημα που ανέρχεται στα 771.000.οοο ευρω. Η κυβέρνηση δήλωσε οτι θα εξετάσει Το αστείο όμως είναι οτι τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν χθές για τα “crash-test” των Ευρωπαικών Τραπεζών , μας εδειξαν την Αγροτικη πιο κάτω απο το επιθυμητο επίπεδο ‘επιβιωσης”, την Πειραιως την  πρόταση και οι ειδήσεις των τηλεοπτικών καναλιών μας έδειχναν το θέμα σαν μια προσπάθεια της Πειραιώς να σώσει τα 2 ιδρυματα που προτεινε να εξαγορασει και να δημιουργηθει ενας μεγαλος και αναγκαίος λόγω κρίσης τραπεζικός πόλος.λιγο πιο πάνω απο το όριο αυτό και το Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο δεύτερο καλύτερο σε βιωσιμότητα και αποθεματική επάρκεια…. Ισως δηλαδή , με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα και με μια πιο ώριμη σκέψη, θα έπρεπε να πούμε οτι μάλλον τα οικονομικά μεγέθη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (με βάση το χθεσινό ευρωπαικό crash test) θα ήταν ικανά να εξαγοράσουν την Πειραιώς και οχι το αντίθετο.Παρόλα αυτά η κυβέρνηση έσπευσε να δηλώσει, οτι θα εξετάσει την πρόταση Σάλλα, και φυσικά δεν σκέφτεται το αντίθετο. Ο όρος ξεπούλημα πλέον λειτουργεί σαν ΑΞΙΩΜΑ στην σκέψη κάποιων κυβερνώντων συμπατριωτών μας. Ας διαβάσουμε το παρακάτω άρθρο για να ολοκληρώσουμε το νόημα της κοροιδίας που μας κάνουν …
Πηγή: ΕΠΟΧΗ (18-7-2010)
του Α. Θάνου
Οι τράπεζες από την αρχή της κρίσης έχουν πάρει ως ενίσχυση από το δημόσιο 43 δισ. ευρώ! Η επιβίωση της Τράπεζας Πειραιώς,
όπως και όλων των εμπορικών τραπεζών, οφείλεται αποκλειστικά σε δημόσιους πόρους. Σήμερα με τον αέρα της ρευστότητας που τους παρέχει το δημόσιο επιχειρούν να αγοράσουν περιουσιακά στοιχεία του! Και η κυβέρνηση το συζητά…
Του
Α.Π. Θάνου
Στον «Αναρχικό τραπεζίτη» ο Φ. Πεσσόα χρησιμοποιεί τον «αναρχικό» τραπεζίτη του -«μεγαλέμπορο και γνωστό σπεκουλαδόρο»- για να σχολιάσει την κοινωνία. Ο τελευταίος, μάλιστα, επιχειρεί να πείσει τον συνομιλητή του ότι παρέμεινε πιστός στις αρχές και στα οράματά του. «Μπορείς», υποστηρίζει ο αναρχικός τραπεζίτης, «να καταστρέψεις όλους τους καπιταλιστές του κόσμου, αλλά αν δεν καταστρέψεις το κεφάλαιο, ήδη σε άλλα χέρια, θα συνεχίσει, μέσα απ’ αυτά, την τυραννία του. Κατάστρεψε λοιπόν, όχι τους καπιταλιστές, αλλά το κεφάλαιο». Γι’ αυτό και έγινε… τραπεζίτης, για να καταστρέψει, «από τα μέσα», το κεφάλαιο!
Ανεργία και λουκέτα
Αυτό ακριβώς, φαίνεται, να κάνει και ο Γ. Παπανδρέου! Δεν εξηγείται διαφορετικά να βλέπει ως αναγκαία για την έξοδο από την κρίση άλλη πολιτική από αυτή που εφαρμόζει –πιθανόν ως «αντιεξουσιαστής στην εξουσία»– και σήμερα, αφού προετοίμασαν το έδαφος με δηλώσεις τους κυβερνητικά στελέχη, ετοιμάζεται να ξεπουλήσει και τις τράπεζες.


Την ίδια ώρα που η κοινωνία μετράει ανέργους (596.979 η επίσημη καταγραφή ή 11,9% τον Απρίλιο, από 9,4% τον ίδιο μήνα πέρυσι, χωρίς δουλειά 1 στους 3 νέους ηλικίας έως 24 ετών, το τέταρτο υψηλότερο ποσοστό στην ευρωζώνη μετά την Ισπανία, τη Σλοβακία και την Ιρλανδία) και λουκέτα (τα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, με 3.700 εργαζόμενους, κινδυνεύουν, η γερμανική Aldi με 700 εργαζόμενους φεύγει από την Ελλάδα ενώ 500 βενζινάδικα έχουν ήδη κλείσει). Ο δε πληθωρισμός έχει φτάσει στο 5,2% (Ιούνιος 2010) όταν ο μέσος όρος της ευρωζώνης είναι 1,4%. Όπου, όμως, έχει παρέμβει το ΔΝΤ ο πληθωρισμός είναι στα ύψη: 5% η Ουγγαρία, 4,3% η Ρουμανία.
Αν προσθέσεις την εργασιακή ανασφάλεια και τις σκληρές και επώδυνες αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακό, είναι πολύ λογικό να αυξηθούν κατακόρυφα οι εκρήξεις άγχους και κατάθλιψης λόγω της κρίσης (άστεγοι καταφεύγουν στο Δαφνί, γέροντες εγκαταλείπονται σε νοσοκομεία, η αύξηση της ανεργίας οδηγεί τους νέους σε ναρκωτικά και αυτοκτονίες, ενώ τα πρώτα κονδύλια που κόβονται είναι για την ψυχική υγεία –αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, 16.07.10).
Κατάφερε
το ακατόρθωτο…
«Μέσα σε εννιά μήνες, καταφέραμε να κάνουμε το ακατόρθωτο», δηλώνει ο Γ. Παπανδρέου κι έχει απόλυτο δίκιο. Ποτέ άλλοτε δεν βρέθηκαν οι πολίτες μπροστά σε τέτοια αδιέξοδα. Τεράστια αύξηση φόρων, τιμές στα ύψη, μείωση μισθών και συντάξεων, εργασιακός μεσαίωνας.
Όλα αυτά κρύβονται πίσω από τους αριθμούς (που καθόλου δεν είναι σίγουρο ότι ευημερούν…) ανεξάρτητα αν ο Γ. Παπανδρέου δηλώνει (Συμπόσιο της Σύμης) ότι μέσω της αναδιανομής του εισοδήματος θα επέλθει η έξοδος από την κρίση τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και παγκόσμιο επίπεδο ενώ επαναφέρει και τον «ηθικό καπιταλισμό» -«εμείς οι σοσιαλιστές να υποβάλουμε προτάσεις υπέρ του φόρου συναλλαγών (Τόμπιν) (…) Ούτε οι αγορές ούτε τα κράτη είναι θεοί. Δεν θα πρέπει να τα λατρεύουμε. Αποτελούν απλώς τα εργαλεία (;) που διαθέτουμε, για την αποτελεσματική υλοποίηση των πολιτικών μας με στόχο το κοινό όφελος και την προστασία του συλλογικού πλούτου (…) Απαιτείται και κανονιστικό πλαίσιο και δημοκρατικός έλεγχος των αγορών (…) Κάνουμε την κρίση ευκαιρία».
Και βέβαια κάνει την κρίση ευκαιρία, αλλά για τους τραπεζίτες! Που με «λαγό» την Τράπεζα Πειραιώς θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν τεράστια κέρδη.
Η κρίση ως ευκαιρία
για τους… τραπεζίτες
Ο επικεφαλής της Πειραιώς Μ. Σάλλας με την «αιφνίδια» πρότασή του προσδοκά να εξαγοράσει έναντι 701 εκατ. ευρώ το 33,03% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) και το 77,31% της Αγροτικής τράπεζας. Κίνηση που είχε προετοιμαστεί, ως κλίμα, από δημοσιεύματα, τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Β. Ράπανου (απέναντι στις τράπεζες ζόμπι είπε στη Βουλή -13.07.10- ότι «η μόνη σωτηρία είναι οι συγχωνεύσεις» ενώ επεσήμανε τον κίνδυνο «αφελληνισμού των ελληνικών τραπεζών αν δεν συγχωνευθούν»), τον υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου («χρειαζόμαστε λιγότερες και ισχυρότερες τράπεζες», Νέα 15.07.10) αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Η κίνηση του Μ. Σάλλα (που διαθέτει ισχυρές προσβάσεις στο Μαξίμου και εξαιρετική σχέση με τον πρωθυπουργό, ενώ ανήκε στην πρώτη τριάδα των οικονομικών συμβούλων του Α. Παπανδρέου) άνοιξε και επίσημα το παιχνίδι με τις τράπεζες. Ταυτόχρονα αλλάζει την ατζέντα στην οικονομία. Από τα εργασιακά, ασφαλιστικά και μνημόνιο η προσοχή των πολιτών θα στραφεί, σε ένα βαθμό, στις συγχωνεύσεις τραπεζών με όλες τις δυσκολίες κατανόησης στα χρηματοπιστωτικά παιχνίδια.
Πειραιώς: Στα 18 δισ.
οι κρατικές ενισχύσεις!
Οι τράπεζες, πάντως, από την αρχή της κρίσης έχουν πάρει ως ενίσχυση από το δημόσιο 43 δισ. ευρώ! Παράλληλα, πάλι με εγγύηση του δημοσίου, μπορούν να ανταλλάσουν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ομόλογα ελληνικού δημοσίου με επιτόκιο 1%! Την ίδια ώρα δανείζουν με το σταγονόμετρο και επιτόκια πάνω από 4%, ενώ πιέζουν να μειωθούν τα επιτόκια καταθέσεων!
Ειδικότερα η Τράπεζα Πειραιώς έχει πάρει 370 εκατ. ευρώ με την έκδοση προνομιούχων μετοχών και ρευστότητα συνολικού ύψους 5,9 δισ. ευρώ (έκδοση ειδικών ομολόγων και χρήση εγγυήσεων του δημοσίου). Επιπλέον έχει αντλήσει από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα 11,7 δισ. ευρώ. Με δυο λόγια «η επιβίωση της Τράπεζας Πειραιώς σήμερα, όπως και όλων των εμπορικών τραπεζών, οφείλεται αποκλειστικά σε κρατικούς πόρους. Έτσι η Τράπεζα Πειραιώς», συνεχίζει η Καθημερινή (17.07.10), «με τον αέρα της ρευστότητας που της παρέχει το κράτος επιχειρεί να αγοράσει περιουσιακά στοιχεία του».
Επί τη ουσίας το ελληνικό κράτος με τα χρήματα που έχει δώσει ως ενίσχυση στις τράπεζες τις έχει εξαγοράσει! Όλες! Ο Μ. Σάλλας, και ο κάθε Σάλλας, έχει εισπράξει στο δεκαπλάσιο τα χρήματα που προσφέρει -701 εκατ. ευρώ!…- και είναι άξιον απορίας πώς η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την πρόταση!
Πώληση της ΑΤΕ
ζητά το ΔΝΤ
Τι ακριβώς εξετάζει η κυβέρνηση; Τον απόλυτο έλεγχο της αγροτικής οικονομίας από τα ιδιωτικά συμφέροντα; Δεν γνωρίζει ότι εκατοντάδες χιλιάδες είναι τα υπερχρεωμένα αγροτικά νοικοκυριά και αν παραδοθεί η Αγροτική Τράπεζα σε ιδιώτες θα επιστρέψουμε στην εποχή των τσιφλικάδων; Με τους αγρότες να δουλεύουν μόνο για το δάνειο προς την «τράπεζα – τσιφλικά»; Και αυτό εννοούσε ο Γ. Παπανδρέου όταν μιλά για πράσινη ανάπτυξη; Ας αφήσουμε που έτσι θα περάσει στο έλεος του τραπεζικού κεφαλαίου η αγροτικη γη και η κάθε υπεραξία της.
Το ΔΝΤ, πάντως, σύμφωνα με τα χθεσινά «Νέα», θέλει ιδιωτική την Αγροτική καθώς έχει «συσσωρεύσει βάρη που δεν την βοηθούν να περάσει τις συμπληγάδες της κρίσης χωρίς βοήθεια». Διοικητής, σήμερα, της Αγροτικής είναι το πρώην στέλεχος της Πειραιώς Θ. Πανταλάκης, ο οποίος στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον Γ. Παπακωνσταντίνου επανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, την πρόταση για τετραπλή συγχώνευση της Αγροτικής, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, της Τράπεζας Αττικής και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων προς την κατεύθυνση ενός ισχυρού δημόσιου πυλώνα στο τραπεζικό σύστημα.
Αναταράξεις στο ΠαΣοΚ
Πολύφερνη νύφη, όμως, είναι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Το έχουν ήδη προσεγγίσει η Εθνική και η Eurobank (που ήδη έχουν από 6,1% συμμετοχή), καθώς, παρά τα οργανωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, διαθέτει σημαντική ρευστότητα και υγιή κεφάλαια (12,5 δισ. οι καταθέσεις έναντι 8,1 δισ. οι χορηγήσεις) σε αντίθεση με την Πειραιώς που παρουσιάζει μεγάλο «άνοιγμα» (30,084 δισ. καταθέσεις έναντι 38,834 δισ. ευρώ χορηγήσεις) και την Eurobank (44 ,834 δισ. ευρώ καταθέσεις με 56,258 δισ. ευρώ χορηγήσεις).
Αύριο ή την Τρίτη η κυβέρνηση θα ορίσει, εκτός απροόπτου, τους συμβούλους αποκρατικοποίησης οι οποίοι θα μελετήσουν την πρόταση της Πειραιώς καθώς και τις δυνατότητες για αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα.
Η πρόταση, πάντως, έχει προκαλέσει αναταράξεις και ενστάσεις σε ΠαΣοΚ και ΝΔ. Κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές διατυπώνουν σοβαρότατες ενστάσεις τόσο για την ουσία της πρότασης όσο και για τους έως σήμερα χειρισμούς. Ο Π. Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο «Κόκκινο», εξέφρασε την αντίθεσή του τονίζοντας ότι χρειάζεται μια ισχυρή κρατική τράπεζα για να παρεμβαίνει στην αγορά, σε αντίθεση με τον Χρ. Παπουτσή που «βλέπει», μ’ αυτή την κίνηση, να μπαίνει σε σωστό δρόμο η οικονομία!
Να σωθούν οι φίλοι…
Η ΝΔ φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς μετά την αρχική θετική ανταπόκριση στην πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς τηρεί πλέον αποστάσεις, ενώ δεν είναι τυχαίο (Καθημερινή, 17.07.10) «ότι το Μέγαρο Μαξίμου μεταδίδει με ένταση ότι ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν ενήμερος για την πρόταση, αλλά και ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής».
Τι ακριβώς συμβαίνει; Ποια αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, που εμπλέκονται με το τραπεζικό σύστημα, θίχτηκαν; Ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, πάντως, εξανέστη -σε υπερβολικό βαθμό- όταν στη Βουλή (15.07.10) ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι «βγάζετε στο σφυρί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την Αγροτική Τράπεζα, ό,τι έχει απομείνει ως εργαλείο παρέμβασης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, χωρίς να σκεφτείτε τις επιπτώσεις. Τη δημόσια περιουσία οφείλετε να τη διαφυλάξετε. Είναι περιουσία του ελληνικού λαού για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του και όχι για να σώσει τους φίλους σας από το φαλιμέντο»!
Πληροφορίες θέλουν Πειραιώς και Eurobank να διαγκωνίζονται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς τυχόν εξαγορά του θα τους έβγαζε από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της κρίσης. Η Eurobank στηρίζεται από την οικογένεια του Σπ. Λάτση, ενώ στο αρχικό εγχείρημα της Πειραιώς (1990), μεταξύ των πάνω από εκατό επιχειρηματιών που μετείχαν, ήταν και οι Κ. Αγγελόπουλος, Παπαγεωργίου (Sanyo), Βασιλάκης (Aegean Airlines, Autohellas), Δασκαλόπουλος (Δέλτα), Δασκαλαντωνάκης (Grecotel), Φουρλής (Ikea, Samsung, Intersport), Ηλιάδης (Shelman), και άλλοι. Φυσικά, μετά την εξαγορά της Xios bank από την Πειραιώς και τις εξαγορές μετοχών που ακολούθησαν, σήμερα μέτοχος της Πειραιώς και ισχυρό χαρτί της είναι ο όμιλος Βαρδινογιάννη.

0 H ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ:

The Crisis of Credit Visualized [2009][Greek subtitle] from koulis_pet on Vimeo.

0 Αποκάλυψη: Ετοιμάζουν καλοκαιρινή προβοκάτσια για να ανακληθούν “βασικές ελευθερίες”:

Δημοσιεύθηκε από olympiada στις  9 Ιουλίου , 2010
http://s.enet.gr/resources/2009-11/anwnymo-7-thumb-large.jpg
Ο δρόμος της εκποίησης είναι μακρύς και απαιτεί την χαλιναγώγηση / χειραγώγηση κάθε μορφής λαϊκής αντίστασης. Το είδαμε περίτρανα στην σφαγή της Μαρφίν όπου τα (ανύπαρκτα) ΜΜ”Ε” ξύπνησαν και στηλίτευσαν τη δολοφονία συνδέοντας την με τις “λαϊκές εκδηλώσεις αντίδρασης”. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία να κάνουν γαργάρα τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών που εάν είχε προβληθεί θα είχε συμπαρασύρει ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. (τα ίδια ΜΜ”Ε” που έβλεπαν με “συμπάθεια” τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους του κορανίου με τους δουλέμπορους ελληναράδες ινστρούχτορες τους. Δολοφόνοι δια πάσαν χρήσιν)
Η προβοκάτσια της Μαρφίν λοιπόν πέτυχε τον στόχο της να ακυρώσει την αυθόρμητη λαϊκή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Τώρα προέχει η χειραγώγηση της υποβόσκουσας οργής που εκδηλώνεται κυρίως από τα ανεξάρτητα μέσα του διαδικτύου.
 
Πάμε λοιπόν στα γεγονότα:
9,000 μαύρες σημαίες με ξύλινα μαρκούτσια παραγγέλθηκαν με όριο παράδοσης τα μέσα Ιουλίου. Παράλληλα οι ίδιοι πελάτες παρήγγειλαν πανώ με “εμπρηστικά” συνθήματα που δεν παραπέμπουν σε κάποιο κόμμα ή συνδικαλιστική οργάνωση. Ούτε όμως προδίδουν μία “ιδεολογική” ταυτότητα, ταξική, πατριωτική κλπ.
9,000 μαρκούτσια λοιπόν στο κατακαλόκαιρο είναι λίγο δύσκολο να κρατηθούν από τον “απλό λαό” που στην πλειοψηφία του θα είναι εκτός Αθηνών για τα μπάνια του. Ο μόνος φορέας που θα μπορούσε να κινητοποιήσει τόσο κόσμο, το ΠΑΜΕ, δεν έχει καμμία σχέση με μαυρίλες, ανωνυμίες κλπ. Πάντα βγαίνει ξεκάθαρα με το έμβλημα του, χωρίς κουκούλες και με πάγια συνθήματα.
Η πρακτική λοιπόν παραπέμπει στην πρακτική των μελανοχιτώνων όπως είδαμε εδώ: Γιώργος Παπανδρέου, Μπενίτο Μουσολίνι: Κατακτώντας την απόλυτη Ηγεμονία.
Τα “καλέσματα” θα είναι ετερόκλητα για να συγκεντρώσουν άσχετο κόσμο με κοινό παράγοντα την λαϊκή οργή για το μνημόνιο και τα νέα μέτρα. Σημείο αναφοράς μάλιστα θα είναι η 23η – 24η Ιουλίου, με την γραφική επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας. Η ετερόκλητη συμμετοχή είναι απαραίτητη ώστε ο παρακρατικός πυρήνας να “χτυπά” ανενόχλητος με στόχο τη δημιουργία χάους σε μία ημιερημωμένη πόλη.
Θα χρησιμοποιηθεί εκτενώς το διαδίκτυο για την κινητοποίηση με στόχο την μετέπειτα δαιμονοποίηση του και την αιτιολογία της επιλεκτικής φίμωσης.
Το πράσινο κράτος λοιπόν θα αδράξει την ευκαιρία για να επιβάλλει “σκληρά μέτρα” και “προσωρινή αναστολή συνταγματικών ελευθεριών”. Όχι, μην περιμένετε να ακούσετε τον όρο “στρατιωτικός νόμος”. Το ΠΑΣΟΚ είναι μανούλα στο μάρκετινγκ αυτού του τύπου. Εδώ κατέλυσε ολόκληρο σύνταγμα, εκχώρησε Εθνική κυριαρχία, δικαιοσύνη και προσωπικές ελευθερίες χωρίς να ανοίξει μύτη (πλέον των 4 νεκρών της Μαρφίν βέβαια).
Στόχος; Μα η φίμωση κάθε “αντιφρονούντως” με συνοπτικές διαδικασίες. Θα δείτε sites Να κλείνουν εν ριπή οφθαλμού, δημοσιογράφοι να απολύονται πάραυτα (ήδη έχει ξεκινήσει το έργο) και η εφαρμογή του μνημονίου να γίνεται σε ένα απόλυτο σκοτάδι όπου η πληροφόρηση θα ελέγχεται αποκλειστικά από τα επίορκα ΜΜ”Ε” των βαρώνων.
Εμείς καταλαβαίνετε ότι είμαστε “λουκούμι” για αυτή την περίπτωση, λόγω της εικονίτσας πάνω αριστερά και της ενότητας “Horca”.
Θα σας κρατούμε ενήμερους για την πορεία των πραγμάτων, μην παρασύρεστε, θα ακολουθήσουν πολλές παγίδες όπως η πρόσφατη προβοκάτσια στην πλατεία Συντάγματος και τις Ελληνικές σημαίες. Δεν “τσιμπάμε” λοιπόν και γνωρίζετε ότι μέσα από το “Ολυμπία” ανακοινώνονται μόνο καλέσματα ξεκάθαρα (ανεξαρτήτως “τοποθέτησης”) όπου η ακεραιότητα των συμμετεχόντων είναι εξασφαλισμένη και οι διοργανωτές ξεκάθαροι. (π.χ. η στήριξη μας στις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ όταν όλοι έλεγαν ότι θα γίνει “μακελειό” μα εντέλει δεν άνοιξε μύτη ή η εκδήλωση για το λαθρονομοσχέδιο με την προβοκάτσια Παγκάλου).
Αυτά ως πρώτη γεύση, έπεται συνέχεια.


Δημοφιλείς Aναρτήσεις:

Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου