Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΄΄ ΕΛΛΑΔΑ ... Ο ΤΥΦΛΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΄΄

Από το άρθρο του Βασίλη Βιλιάρδου με τίτλο " Ο ΤΥΦΛΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ: Οι «επιλογές» του Διεθνούς νομισματικού ταμείου,
της Πτώχευσης ή της Εξόδου από το χώρο του Ευρώ, η «δυτική» υπερχρέωση,
ο πληθωρισμός, η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τα τελικά συμπεράσματα μας."
Ολοκληρωμένο το άρθρο καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα άρθρα θα τα βρείτε
στην παρακάτω διεύθυνση
: http://www.casss.gr/PressCenter/Artic...
0 "Η πτώχευση και η συνωμοσία της σιωπής"

Παραμυθιάζουν τους Έλληνες για φαντάσματα σωτηρίας ενώ συγχρόνως
ξεπουλάνε κάθε τι Ελληνικό και ετοιμάζονται για μια καινούρια αφαίμαξη
μέσω της "τρόϊκας".


Άρθρο από το   http://resaltomag.blogspot.com με τίτλο "Η πτώχευση και η συνωμοσία της σιωπής"EXTRA TAGS :
ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ KLEFTES APATEWNES MIZADOROI MIZES LAMOGIA ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ ΚΚΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ DOSILOGOI ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ


1 Η καταπληκτική ταινία: *Network 1976* [Greek Subtitles] του Sidney Lumet...

Η καταπληκτική ταινία του Sidney Lumet που μας αποκαλύπτει πως ένα μεγάλο δίκτυο τηλεόρασης εκμεταλλεύεται τον κεντρικό παρουσιαστή των ειδήσεων του και τι επιρροή έχει αυτή η διαδικασία στο κοινό που παρακολουθεί αλλά και στον ίδιο...

Watch live streaming video from freeandrealtv at livestream.com

0 Τι κρύβει η αποθήκη της κυβέρνησης;;;


Η εικόνα της πρώτης συνεδρίασης του ανασχηματισμένου υπουργικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟΚ των 49 σε αποθήκη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης μας παραπέμπει στα Logistics.

Logistics είναι εκείνο το τμήμα της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας που σχεδιάζει, υλοποιεί και ελέγχει την αποδοτική και αποτελεσματική κανονική και αντίστροφη ροή και αποθήκευση των προϊόντων, υπηρεσιών και των σχετικών πληροφοριών από το σημείο προέλευσης τους έως το σημείο κατανάλωσης τους, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πελατών.

Ενδεικτικές περιοχές εφαρμογών των Logistics περιλαμβάνουν τα: Business Logistics, Systems Logistics, Maritime Logistics, Logistics Υγείας, Logistics Στρατού, Περιβαλλοντικά Logistics, City Logistics, Crisis Logistics, Logistics Υπηρεσιών, Agro-logistics και Reverse Logistics.

  Και τώρα   GOVERMENT LOGISTICS


Τα Logistics βρίσκουν εφαρμογή σε δύο κυρίως πεδία.

Το πρώτο πεδίο είναι η επιχείρηση, η οποία πρέπει να οργανώσει την εισροή, την εσωτερική διακίνηση και την εκροή υλικών και προϊόντων κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.(Που δεν είναι οι Έλληνες αλλά οι ηγέτες της Νέας τάξης και...
Το δεύτερο πεδίο είναι η εφοδιαστική αλυσίδα, η οποία αποτελείται από όλες εκείνες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που είναι απαραίτητοι έτσι ώστε ένα προϊόν, από πρώτες ύλες να καταλήξει στον τελικό πελάτη (Λαό). Η αποτελεσματική οργάνωση και διοίκηση της ροής προϊόντων (νεοταξικής καπιταλιστικής αντίληψης) και πληροφοριών (πλύση εγκεφάλου) σε αυτήν την αλυσίδα αποτελεί επιτακτική ανάγκη σε μία παγκοσμιοποιημένη και ψηφιακή οικονομία.

Το προϊόν:  Κυβερνητική πολιτική όπως υπαγορεύεται από το Μνημόνιο
Χώρος αποθήκευσης:  Γ΄ Αποθήκη λιμανιού Θεσσαλονίκης
Σημείο προέλευσης:  Βilderberg
Σημείο κατανάλωσης:  Κάθε Ελληνικό σπίτι
Μεταφορείς:  Κατευθυνόμενα ΜΜΕ, κομματάρχες,πιστα κομματικά στελέχη.

Η εφαρμογή των Logistics έχει διαφορετικούς τρόπους δράσης και διαφορετικά αποτελέσματα κατά περίπτωση, που εξαρτώνται από το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσονται και τους παράγοντες που το επηρεάζουν.

Παράγοντες όπως:

Η οικονομική κατάσταση
Η πολιτική κατάσταση
Το κοινωνικό καθεστώς
Το μορφωτικό επίπεδο
Το ηθικό περιβάλλον
Το τεχνολογικό περιβάλλον
Το νομικό καθεστώς
Το φυσικό περιβάλλον


Εκείνος όμως ο παράγοντας που έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα, είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και η ανθρώπινη λογική, που αν είναι αλόγιστη, μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την αποτυχία του οποιουδήποτε εγχειρήματος αλλά και την καταστροφή του ίδιου του ανθρώπου και κατ' επέκταση της ίδιας της φύσης.Μήπως αυτός δεν είναι ο ορισμός του καπιταλισμού;Μήπως γι αυτό δεν καταρρέει και παρασύρει τις οικονομίες των χωρών;Η αλόγιστη και αδηφάγα κατασπατάληση των γήινων πόρων προς όφελος των λίγων πρέπει να σταματήσει. Αυτό προσπαθούν να επιβάλουν οι φορείς του καπιταλισμού μέσω κυβερνήσεων όπως αυτή στην Ελλάδα.

Όμως τα logistiscs δεν έχουν πατρίδα. Η εφοδιαστική αλυσίδα μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα.Και το τελικό προϊόν να μείνει στην αποθήκη μέχρι να σαπίσει....

Πηγή:XNEWS   (http://xnewscom.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html)Δημοφιλείς Aναρτήσεις:

Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου