Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

0 Ή αυτοί ή εμείς !!!



Η κατοχική κυβέρνηση ψήφισε το δολοφονικό της νόμο.

 Οι φορτηγατζήδες, όμως συνεχίζουν τον αγώνα τους. Αντικειμενικά ο αγώνας τους περνάει σε νέα φάση: Σε μετωπική πολιτική σύγκρουση με την κυβέρνηση.

Τα κόμματα πλέον δεν μπορεί να παίζουν τις κουμπάρες. Τίθεται στην πράξη από το ρωμαλέο κίνημα των φορτηγατζήδων (ρωμαλέο γιατί απηχεί την οργισμένη βοή της ελληνικής κοινωνίας και τη συμπιεσμένη λαϊκή αγανάκτηση) το πολιτικό ζήτημα, ΟΧΙ των διαπραγματεύσεων, αλλά της ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...  >>>
Η εγκατάλειψη αυτού του αγώνα από τα κόμματα που γαυγίζουν εναντίον της κυβέρνησης αποδεικνύει στην ΠΡΑΞΗ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους.
Δεν μπορούνε πλέον οι «αριστεροί» σφετεριστές και πολιτικοί απατεώνες, ειδικά του ΚΚΕ, να στρουθοκαμηλίζουν, όπως το λαμόγιο-εργατοπατέρας Τζωρτζάτος. Αυτός αποχώρησε από τη Συντονιστική Επιτροπή, νίπτοντας τα χέρια του σαν Πόντιος Πιλάτος.

 

Ή αυτοί ή εμείς!

Βγάζω το καπέλο στους φορτηγατζήδες που δείνουν τον αγώνα τους μέχρι τελικής πτώσεως.... Δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ούτε από την λάσπη των ΜΜΕ, ούτε από τις απειλές της κυβερνήσεως ούτε από την πλήρη εγκατάλειψη από όλα τα κόμματα.


 
Μόνοι τους και όλοι τους...

Δημοφιλείς Aναρτήσεις:

Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου