Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΕΚΤΑΚΤΟ BOB CHAPMAN: Εξέγερση του λαού ενάντια στον ΓΑΠ, τέλος του μήνα...

Από


Από πού ξεκίνησε η είδηση ; Ο παρουσιαστής λέει ότι ή είδηση ξεκινά από τους πάμπλουτους μεγαλοβιομήχανους , εφοπλιστές κ.λ.π που παρευρέθησαν στους γάμους του πρίγκιπα Νικολάου και σίγουρα οι πληροφορίες τους δεν προέρχονται από εσένα ή από μένα, ούτε από επαναστάτες της πένας, της φωνής και της διαδήλωσης...

Προφανώς αν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας στην είδηση,αυτή αφορά κάποιες δικές τους πρωτοβουλίες ή πηγές που ενδιαφέρονται για ανατροπή της κυβέρνησης για τα δικά τους συμφέροντα,τα εντελώς αντίθετα και ενάντια στα δικά μας λαϊκά συμφέροντα .
Η δεύτερη πηγή της σχετικής είδησης κατά τον σχολιαστή πάντα, είναι όπως λέει, - ένα άτομο που δουλεύει σαν φύλακας στην πρεσβεία; -στην Αθήνα–(πραγματικά πολύ αξιόπιστη πηγή!?) και τι .........του έγραψε ο φύλακας; «….. καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα … περιμένουμε πραξικόπημα και ελπίζουμε να γίνει χωρίς να χυθεί αίμα».ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ γράφει, δεν γράφει για λαϊκή εξέγερση...           Και τα πραξικοπήματα γίνονται κατά κανόνα από ανθρώπους του συστήματος, για να σωθεί το σύστημα , δεν γίνονται από το λαό...

Όλα τα άλλα όσα ακούγονται στο βίντεο είναι λόγια του αέρα του σχολιαστή που εκφράζουν βέβαια την αγανάκτησή και την απελπισία του λαού μας , ενδεχόμενα όμως τον προετοιμάζει και για να αποδεχτεί πιθανό Πραξικοπηματία . Σίγουρα και καταφανώς πάντως , δεν προσδοκά , δεν προετοιμάζει δεν προτρέπει ούτε καν προδιαθέτει το λαό για να εξεγερθεί ούτε καν να αντιδράσει.

Έπαθα, έμαθα και θυμάμαι . Θυμάμαι το καλοκαίρι του 1974 καθώς οι Τούρκοι είχαν πατήσει την Κύπρο , με τον Ελληνικό λαό αγανακτισμένο απελπισμένο και λουφαγμένο περισσότερο από ότι σήμερα , και ενώ ο Ιωαννίδης ήταν πανίσχυρος δικτάτορας στην Ελλάδα , διάβασα ή άκουσα (δεν θυμάμαι καλά πλέον σήμερα) την είδηση ότι …. «Ο Κίσινγκερ ανακοίνωσε πως αναμένετε αλλαγή Κυβέρνησης στην Ελλάδα» Αυτό μόνο ! Και ως εκ θαύματος σε λίγες μέρες ο πανίσχυρος δικτάτορας ο Ιωαννίδης έπεσε . Έτσι απλά χωρίς λαϊκές εξεγέρσεις , χωρίς διαδηλώσεις και αίματα μας ήλθε , μετά φανών και λαμπάδων , (κυριολεκτώ) ο Εθνάρχης . Ομολογώ , και να το παραδεχτώ αυτό , ότι γύρισε κάπως αλλαγμένος , με ένα Ευρωπαϊκό λούστρο πάνω του . {Ελληνίδες και Έλληνες (πρώτα οι κυρίες )εκεί το έμαθε αυτό} . Κάτι είχε ωφεληθεί από τη συναναστροφή του με τον Ζισκάρ . Μάζεψε λοιπόν τότε υπό τη σκέπη της Νέας Δημοκρατίας του τους πολιτικούς της παλιάς ΕΡΕ και τους αποστάτες της Ένωσης Κέντρου , τους νεκρανάστησε και μέσω αυτών στη συνέχεια διέσωσε το σύστημα . Αυτό το περίφημο σύστημα των αρπαχτών που έκαναν προ χούντας οι κατέχοντες , δίνοντας ένα κάτι τι στο κράτος και άλλο ένα κάτι τι στους πολιτικούς . Τη νέα περίοδο που άρχισε από τότε και που κρατά μέχρι της μέρες μας με τους ίδιους κατέχοντες και με τους παλιούς και τους νέους πολιτικούς κάτι άλλαξε και την είπαν μεταπολίτευση . Στην περίοδο αυτή αφού εκείνοι που είχαν κάνει προ χούντας τις αρπαχτές αλλά και όσοι τους βοηθούσαν να τις κάνουν όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν αλλά αντίθετα βρέθηκαν ξανά στις κορυφές της εξουσίας αποθρασύνθηκαν . Τώρα πλέον το κράτος δεν έπαιρνε τίποτα και το κάτι τι που έδιναν παλιά στο κράτος οι κατέχοντες πέρασε και αυτό στις τσέπες των επιτήδειων. 

Το κράτος επιβίωνε πλέον μόνο με δανεικά και με τους φόρους των μισθωτών .

Δημοφιλείς Aναρτήσεις:

Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου