Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

0 Πρόταση Ψήφου...

Το είδα στο:

  Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές , πολλοί από εμάς θα προσέλθουμε στις κάλπες με σκοπό να ψηφίσουμε Λευκό ή  Άκυρο, ώστε να δηλώσουμε την αντίθεση  μας, στην είσοδο της χώρας μας στο μνημόνιο και τις πρακτικές του Δ.Ν.Τ. Ακολουθεί μια πρόταση , η οποία  μπορεί να προκαλέσει δημοψήφισμα..

ΔΙΑΔΩΣΤΕ:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ   Νοεμβρίου 2010

Προτίθεσαι να ρίξεις... ΑΚΥΡΟ; ΛΕΥΚΟ;
Ή μήπως σκέφτεσαι να « ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΡΑΧΤΟΣ »;

Εαν πραγματικά θέλεις, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ να αποφασίζουν για ‘σένα (χωρίς εσένα) και να εφαρμόζουν επάνω σου τα «μέτρα τους», χωρίς ΠΟΤΕ να σε ρωτούν αν συμφωνείς ή εάν διαφωνείς.

Ψήφισε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το δικαίωμα σου να ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ γι’ αυτά που σε αφορούν, ώστε να αναδειχτεί μια Δημοκρατία των Πολιτών, αντί αυτής των Τραπεζών, των Πολυεθνικών και της ολιγαρχίας.   

Μ’ αυτό το Ψηφοδέλτιο-Δημοψήφισμα, προτείνουμε στους Έλληνες πολίτες στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, παράλληλα με το δικαίωμα της ανάδειξης  τοπικών αρχόντων, να ασκήσουν το  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ... >>>

Η άποψη του καθ’ ενός μας, πρέπει να εκφραστεί Δημοκρατικά, απέναντι στην «σύγχρονη κατοχή» που μας επιβάλλει το ΔΝΤ με την συνεργασία των υπηρετών του – επίορκων πολιτικών μας και που είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στα Συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των Ελλήνων
Καθημερινά βιώνουμε τις άθλιες μεθοδεύσεις της κυβερνητικής κρατικής προπαγάνδας και των Μέσων Μαζικής Αποχαύνωσης, οι οποίες στοχεύουν στην δημιουργία της ψευδαίσθησης, ότι η μοναδική μας διέξοδος από την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν, είναι το ΔΝΤ.

Πολύ πρόσφατα, η Ουγγαρία απέδειξε έμπρακτα, ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αντιμετώπισης της κρίσης. Το ίδιο απέδειξαν  η Ισλανδία καθώς επίσης η Τουρκία και η Αργεντινή παλαιότερα.

Η γειτονική μας Τουρκία που κατά κόρον έχει κατηγορηθεί για σοβαρότατες παραβιάσεις των ατομικών δικαιωμάτων, διεξάγει Δημοψήφισμα για την αλλαγή του Συντάγματος κι εδώ, στην γενέτειρα της Δημοκρατίας, από την μεταπολίτευση και μετά, όλες οι κυβερνήσεις το αποφεύγουν συστηματικά, διότι γνωρίζουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, δεν χρειαζόμαστε την έγκριση καμίας κυβέρνησης για να ασκήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα μας να ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ν’ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τα πλέον κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν τόσο τις δικές μας ζωές, όσο κι αυτές των επόμενων γενεών.
Οι κυβερνήσεις οι οποίες ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την διενέργεια Δημοψηφίσματος, είτε δεν είναι ειλικρινείς, ή είναι μεταμφιεσμένα ολοκληρωτικά καθεστώτα ντυμένες τον Δημοκρατικό μανδύα και ως εκ τούτου, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ να κυβερνούν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά κυριότερα για λόγους ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ, ο καθ’ ένας μας προς τον εαυτό του...

ΚΑΛΟΥΜΕ την Κυβέρνηση εάν τολμά και σέβεται την Λαϊκή Κυριαρχία, να δώσει άμεσα εντολή στους δικαστικούς αντιπροσώπους σε όλη την χώρα να καταμετρήσουν αυτοτελώς τα ψηφοδέλτια του Άτυπου Δημοψηφίσματος, ώστε να μην ακυρωθούν τα λοιπά συμβατικά ψηφοδέλτια.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Έλληνες Πολίτες που συμμερίζονται αυτή την πρωτοβουλία του   «Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας»  να προωθήσουν αυτή την Ιστορικής σημασίας σημαντική πολιτική δράση και να συμμετάσχουν στο Δημοψήφισμα ενάντια στην εξευτελιστική για τους Έλληνες και την Ελλάδα σύμβαση του ΔΝΤ και των επίορκων πολιτικών που το (εξ)υπηρετούν.

Ενεργοποιήσου και ρίξε στην κάλπη είτε ΜΟΝΟ του είτε ΜΑΖΙ με την επιλογή της δημοτικής αρχής της αρεσκείας σου, το  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...
... Kαι θυμήσου !!!  Όσο ΕΣΥ μένεις «αραΧτός», ΑΥΤΟΙ θα σου πουλάνε καναπέδες και θα φορολογούν τον ύπνο σου…

Για ενημέρωση κι επικοινωνία συντονισμού αυτής της Πανελλαδικής μας παρέμβασης απευθυνόμαστε:
 Τηλ: 210 3648300 fax:  210 3610882  email: geoko@otenet.gr και στην ιστοσελίδα www.dimopolis.gr

TO ΑΤΥΠΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ , ΤΟ ΛΕΥΚΟ Ή ΤΟ  ΑΚΥΡΟ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΑΤΥΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Διά μέσου του παρόντος, εγώ ο ανώνυμος ψηφοφόρος, αλλά επώνυμος ως ανθρώπινη ύπαρξη και ως  συνειδητά  Ελεύθερος Έλληνας πολίτης:

ΕΚΦΡΑΖΩ την αντίθεσή μου στην παράδοση της χώρας μου στο ΔΝΤ από  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  Κυβέρνηση !

ΑΠΑΙΤΩ την άμεση ακύρωση του Μνημονίου !

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ την  Κυβέρνηση ως αναδειχθείσα στην εξουσία με τον δόλιο τρόπο της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, διότι τελικά «λεφτά ΔΕΝ υπήρχαν», με ευθύνη όλων των  προηγούμενων ελληνικών Κυβερνήσεων των δήθεν  αντιπροσώπων μας !

ΖΗΤΩ την άμεση άρση της Βουλευτικής ασυλίας και την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ όσων πολιτικών προσώπων και Δημοσίων λειτουργών, κατεχράσθησαν χρηματικά ποσά ή έβλαψαν με οιονδήποτε δόλιο τρόπο, ή καταχρηστικές συμφωνίες, το Εθνικό συμφέρον της Ελλάδος !

ΔΙΕΚΔΙΚΩ μια Δημοκρατία Άμεση, η οποία θα σέβεται τον Πολίτη και θα λειτουργεί για το συμφέρον του ΣΥΝΟΛΟΥ κι όχι των ολίγων και εκλεκτών !!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ DOC ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ... ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοφιλείς Aναρτήσεις:

Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου