Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

0 ''Ο πόλεμος της Ευρώπης'' - Mόνια Mπενίνι

Συνεχίζετε να κρατάτε τους απλούς πολίτες στο σκοτάδι και απλά να τους ενημερώνετε òταν ήδη όλα έχουν αποφασιστεί και ψηφιστεί στο Κοινοβούλιο.
Είναι σαν ένα κλέφτη που θα μπεί στον κόπο να σε ενημερώσει για τη ληστεία και τα κλοπιμαία (για λόγους καθαρά δεοντολόγιας) όταν το κακό έχει ήδη συμβεί . Στην Γερμανία οι πολίτες κατέφυγαν στον Συνταγματικό Δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει για την νομιμότητα της 12ης Σεπτεμβρίου (τον ευρωπαικό μηχανισμό στήριξης).
 Δεν είχαμε κανένα ίχνος ενημέρωσης γιαυτό -δεν στράφηκαν οι προβολείς της δημοσιότητας σε ένα θέμα τοσο σημαντικό ,οικονομικά όσο και συνταγματικά Να λοιπόν τι μας στερούν ...το δικαίωμα να αποφασίζουμε.
Υπάρχουν ακόμα φωνές όπως η Μόνια Μπενίνι στην Ιταλία που προσπαθούν να αφυπνίσουν τους πολίτες και να τους ενημερώσουν για την πραγματική κατάσταση που σήμερα βιώνουμε.
Η Μπενίνι επισκέφτηκε την Ελλάδα και μίλησε με τους Έλληνες,είδε από κοντά ότι πολλά μας ενώνουν και λίγα μας χωρίζουν σαν λαούς.
Στο βίντεο αυτό, αναλύει την οικονομική κρίση και μιλάει για το βιβλίο της:
 "O πόλεμος της Ευρώπης" 
 ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ: Υπάρχουν φωνές...
Kαι οι φωνές στο σκοτάδι θα γίνουν ουρλιαχτά . Να φοβάστε το σκοτάδι που "εσείς" δημιουργήσατε. Ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο και μπλόγκερ Claudio Messora και την συγγραφέα και μέλος του κινήματος Per il Bene Comune (PBC) Monia Benini για την προσφορά τους στον Αντι-σκοταδισμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοφιλείς Aναρτήσεις:

Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου